• Tai suodata kategorian mukaan

Sienipasta syntyy hetkessä

Sienipasta – helppo tehdä, vaikea epäonnistua 

Sienipastan valmistaminen on vaivatonta ja nopeaa, tehden
siitä täydellisen vaihtoehdon niin kiireiseen arkeen kuin
rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa. Herkullinen sienipasta ei ainoastaan tarjoa nopeaa ja vaivatonta ruoanvalmistusta, vaan myös täydellisen yhdistelmän makua ja eleganssia. Sienipasta sopii mainiosti niihin hetkiin, kun haluat hemmotella itseäsi herkullisella aterialla. Kokeile alla olevia helppoja reseptejä ja nauti herkullisesta ruoasta vaivattomasti!

Herkkusienipasta

Valkosipuli-herkkusienivoi sopii täydellisesti pastan kastikkeeksi. Nopeasti valmistuvan kinkku-herkkusienipastan joukkoon lisätään ilmakuivattua kinkkua, kirsikkatomaatteja ja kapriksia, mutta pastaan voi lisätä myös raaka-aineita oman maun mukaan. Pasta maistuu superherkulliselta vain herkkusienivoinkin kanssa!

Ainekset

4 annosta
250 g spagettia tai tagliatellapastaa
Herkkusienivoi
2 valkosipulinkynttä
1 pieni sipuli
200 g Champ herkkusieniä
1 tl suola
2 rkl tuoretta salviaa
100 g voita
Lisäksi:
100 g ilmakuivattua kinkkua
100 g kirsikkatomaatteja
50 g kapriksia
50 g raastettua kovaa juustoa
ripaus mustapippuria

Valmistusohjeet

20 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä ja valuta siivilässä.
  2. Hienonna valkosipuli ja sipuli ja siivuta herkkusienet. Kuullota sipulit ja herkkusienet nokareessa voita ja mausta suolalla.
  3. Lisää joukkoon hienonnettu salvia ja voi. Hauduta hetki, jolloin voin maku tiivistyy.
  4. Laita pasta takaisin kattilaan ja lisää joukkoon herkkusienivoi. Lisää ilmakuivattu kinkku pieninä paloina, kirsikkatomaatit ja kaprikset.
  5. Lisää annosten pinnalle raastettua kovaa juustoa ja mustapippuria myllystä.