Konserni

Laihian Mallas Oy

Laihian Mallas Oy on konsernin emoyhtiö. 1910 perustettu perheyritys on yksi Suomen vanhimmista mallastehtaista. Laihian Mallas Oy sijaitsee Pohjanmaalla, n. 30km Vaasasta etelään, tärkeällä viljantuotantoalueella.

Lue lisää www.laihianmallas.fi

Kymppi-Maukkaat Oy

Kymppi-Maukkaat Oy sijaitsee Akaalla ja on Laihian Mallas Oy:n tytäryhtiö jo vuodesta 1999. Kymppi-brändi tunnetaan parhaiten mämmistä. Tuotevalikoimaan kuuluu lisäksi laatikkoruoat ja juuressoseet, leivonnaispakasteet, säilykkeet, kastiketiivisteet sekä kuivien elintarvikkeiden pakkauspalvelu.

Lue lisää www.kymppi.fi

Pack Company Oy ja Novelpack Oy

Pack Company Oy ja Novelpack Oy rahtipakkaavat kuivia elintarvikkeita. Pack Company Oy sijaitsee Mustasaaressa, lähellä Vaasaa ja Novelpack Oy Akaalla Kymppi-Maukkaat Oy:n kanssa samassa rakennuksessa. Yritykset ovat kuuluneet konserniin vuodesta 2009 alkaen.
Pakkauspalvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Mahdollisuuksia löytyy raaka-aineiden sekoituksesta, seulonnasta ja murskauksesta tuotteiden pakkaamiseen ja varastointiin. Palvelun saa kokonaisuudessaan pakkausmateriaalin valinnasta ja hankinnasta tuotteen pakkaamiseen, myös raaka-aine voidaan hankkia asiakkaan puolesta.

Lue lisää www.packcompany.fi

Vihreäkeiju

Laihian Mallas Oy omistaa enemmistön LM Green Holding Oy:stä, joka tuottaa salaatteja ja yrttejä Vihreäkeiju tuotemerkillä. Kasvihuoneet sijaitsevat Honkajoella, Pöytyällä ja Marttilassa.

Lue lisää www.vihreakeiju.fi

AS Grüne Fee Eesti Ltd

Laihian Mallas -konserniin kuuluu myös kasvihuoneviljelytoimintaa Virossa. AS Grüne Fee Eesti Ltd tuottaa kurkkuja, salaatteja ja yrttejä, jotka tunnistaa Grüne Fee –tuotemerkistä. Kasvihuoneet sijaitsevat Tartton lähellä, Luunjan maakunnassa. Tuotteet on suunnattu Baltian markkinoille.

Lue lisää www.grynefee.ee