Herkkusieniuutisia

TIEDOTE 4/2020

Suuret jumbo herkkusienet saatavana nyt myös rasioissa

Koronatilanteen vuoksi Mykoran sienimöllä pohdittiin, että miten saataisiin suuret jumbo herkkusienet turvallisesti kuluttajien ruokapöytiin. Tuloksena syntyi kaksi eri tuotetta; Grilliboxi ja XL sienirasia.

Herkkusienet ovat läpimitaltaan 5-8-cm ja sopivat mainiosti kesän grillikauteen. XL rasia sisältää n. 8 kpl sieniä ja GRILLIBOXI sisältää n. 17 kpl herkkusieniä. Nämä kotimaiset herkut löydät K- ja S-ryhmän kaupoista.

TIEDOTE 3/2020

Champ rasioiden pakkausmerkintä muutos

Champ herkkusienirasioissa on nyt eränumero, joka kertoo pakkausajankohdan, aiemmin pakkauksissa oli parasta ennen -päivämäärä merkintä. Siirryimme käyttämään eränumeroa, koska se on yleinen tapa kasvispakkauksissa.  Ruokaviraston ohjeiden mukaan elintarvikkeet, joihin ei tarvitse merkitä parasta ennen – päivämäärää ovat tuoreet marjat, hedelmät, kasvikset ja sienet, joita ei ole kuorittu, pilkottu eikä muulla tavalla käsitelty. Useimmista hedelmistä ja vihanneksista voi silmämääräisesti päätellä ovatko ne käyttökelpoisia.

 

TIEDOTE 2/2020

Vähemmän lihaa + enemmän sieniä = parempaa makua #champblend

Champ herkkusienet lanseeraa champblend ajatuksen, jonka avulla voit korvata lihan osuutta ruoissa suomalaisilla Champ herkkusienillä = Puolet vähemmän lihaa, saman verran lisää herkkusieniä ja tuplasti enemmän makua. Tässä Champin keinot vähentää lihan osuutta arkiruokailussa. Testaa ja ihastu resepteihin, jotka löytyvät Lähiruokaamaalta.fi

 

 

TIEDOTE 1/2020