Meille töihin

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Mykora Oy on suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Satakunnassa, Kiukaisissa. Olemme pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja ja tällä hetkellä suurin herkkusienien tuottaja Suomessa. Mykora tuottaa valkoisia ja ruskeita herkkusieniä sekä portobelloja. Työntekijöitä meillä on noin 75 henkilöä.

Arvomaailmamme perustuu puhtaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja siihen että kuluttaja voi aina luottaa tuotteeseen. Suurin osa raaka-aineista, kuten oljet ja pakkausmateriaalit tulevat kotimaisilta toimittajilta. Henkilökunta pitää huolen siitä, että kasvuolosuhteet ovat optimaaliset, viljely-ympäristö pysyy puhtaana ja pakattavat tuotteet päätyvät pakkauksiin turvallisesti.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään herkkusienien parissa, niin annathan kuulua itsestäsi. Yhdessä varmistamme kotimaisen ruoantuotannon.


Työntekijä kasvualustatuotantoon

Haemme työntekijää Kiukaisiin herkkusienen kasvualustatuotantoon. Monipuoliseen työhön sisältyy mm. pyöräkuormaajien ja erikoislaitteiden käyttöä. Etsimme henkilöä, joka käytännön työtehtävien ohella haluaa oppia kasvualustan tuotantoprosessiin liittyvien järjestelmien toiminnan ja niiden ohjauksen, jonka jälkeen työhön sisältyy myös päivystystä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sujuvaa suomen kielen taitoa, vähintään T-luokan ajokorttia sekä atk-perustaitoja. Odotamme hakijalta mahdollisuutta pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä positiivista ja pitkäjänteistä asennetta opetella haastavatkin työtehtävät. Toivomme hakijan olevan vastuuntuntoinen ja huolellinen työntekijä, jolle työn hyvä lopputulos on tärkeää. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvat tutkinnot sekä työkokemuksen ja osaamisen erilaisista käytännön työtehtävistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostilla 24.7 2022 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@mykora.com.

Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työaika: n. 37,5h / vko


Kesätöihin herkkusienimölle

Haemme reippaita sienten poimijoita kesäsesongin ajaksi eri pituisiin työsuhteisiin herkkusienimöllemme Mykora Oy:lle, Kiukaisiin.

Olethan omatoiminen ja joustava sekä osaat suomen ja/tai englannin kieltä. Työssä menestyminen edellyttää näppäräsormisuutta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen katja.kulkki@mykora.com

 

Avoin hakemus

Olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä? Vaikka emme juuri tällä hetkellä ilmoittaisi vapaista työpaikoista, voit silti lähettää meille hakemuksesi. Täyttämällä yhteystietosi ja viestisi lomakkeeseen sekä liittämällä mukaan ansioluettelosi, huomioimme hakemuksesi heti sopivan paikan avautuessa.

Annamme töihin aina hyvän opastuksen, huomioimme myös taidot ja innostuksen.

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Yhteystietolomakkeen kautta saatuja asiakastietoja käytetään Honka Holding Oy:n rekrytointitarkoitukseen. Asiakastietoja käsittelee ainoastaan Honka Holding Oy:n henkilöstö, joka osallistuu rekrytointiprosessiin. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus asiakastietojen tallennukseen ilmoittamalla siitä sähköpostilla.

Tietosuojaseloste ›

    Parhaat reseptit suomalaisesta herkkusienestä

    Kaikki reseptit