Meille töihin

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Mykora Oy on suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Satakunnassa, Kiukaisissa. Olemme pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja ja tällä hetkellä suurin herkkusienien tuottaja Suomessa. Mykora tuottaa valkoisia ja ruskeita herkkusieniä sekä portobelloja. Työntekijöitä meillä on noin 75 henkilöä.

Arvomaailmamme perustuu puhtaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja siihen että kuluttaja voi aina luottaa tuotteeseen. Suurin osa raaka-aineista, kuten oljet ja pakkausmateriaalit tulevat kotimaisilta toimittajilta. Henkilökunta pitää huolen siitä, että kasvuolosuhteet ovat optimaaliset, viljely-ympäristö pysyy puhtaana ja pakattavat tuotteet päätyvät pakkauksiin turvallisesti.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään herkkusienien parissa, niin annathan kuulua itsestäsi. Yhdessä varmistamme kotimaisen ruoantuotannon.


POIMINNAN TYÖNOHJAAJA

Työsi koostuu

– sienten poimintatyön ohjaamisesta annettujen tavoitteiden mukaisesti
– työvuorojen ja lomien suunnittelusta
– uusien poimijoiden perehdyttämisestä
– työtuntien raportoinnista omalle esimiehellesi ja palkanlaskijalle

Työsi menestyksellinen hoitaminen vaatii puutarha-alan koulutusta, ratkaisukeskeisyyttä, nopeaa reagointikykyä, tuloshakuista luonnetta, kokemusta esimiestyöskentelystä, hyviä vuorovaikutus-, ja kommunikaatiotaitoja, itsenäistä päätöksentekokykyä sekä valmiutta työskennellä monikulttuurisessa työpaikassa.

Venäjänkielentaito katsotaan eduksi.

Työaika: n.37,5h/vko

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostilla 15.9.2021 mennessä osoitteeseen: katja.kulkki@mykora.com


KUNNOSSAPITOASENTAJA

Haemme kunnossapidon työntekijää Kiukaisiin herkkusienen tuotantoon. Tehtävänä on erilaisten koneiden ja laitteiden toimintakunnon seurantaa, huoltoja sekä korjauksia. Tehtävään sisältyy osittain myös kiinteistön järjestelmien sekä prosessilaitteiden laitehuollot ja niiden korjaukset.

Edellytämme valittavalta henkilöltä työkokemusta vastaavista huolto- ja kunnossapitotöistä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta tehdä myös vikapäivystystä. Monipuoliset työtehtävät edellyttävät hyvää ja laajaa tekniikan perusteiden tietämystä.

Odotamme, että hakijalla on tavoite pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä positiivinen ja pitkäjänteinen asenne haastaviinkin työtehtäviin. Toivomme hakijan olevan vastuuntuntoinen huolellinen työntekijä, jolle työn hyvä lopputulos on tärkeää. Katsomme eduksi soveltuvat tutkinnot ja arvostamme monipuolista käytännön osaamista eri tekniikan aloilta.

Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@mykora.com.

Lisätietoa työtehtävästä arkipäivinä klo 9-14:00: Kimmo Pihala p. 0503031270.


SIENTEN POIMIJOITA

Haemme reippaita sienten poimijoita kesäsesongin ajaksi eri pituisiin työsuhteisiin herkkusienimöllemme Mykora Oy:lle, Kiukaisiin.

Olethan omatoiminen ja joustava sekä osaat suomen ja/tai englannin kieltä. Työssä menestyminen edellyttää näppäräsormisuutta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme puutarha-alan työehtosopimusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen katja.kulkki@mykora.com

 

 

Avoin hakemus

Olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä? Vaikka emme juuri tällä hetkellä ilmoittaisi vapaista työpaikoista, voit silti lähettää meille hakemuksesi. Täyttämällä yhteystietosi ja viestisi lomakkeeseen sekä liittämällä mukaan ansioluettelosi, huomioimme hakemuksesi heti sopivan paikan avautuessa.

Annamme töihin aina hyvän opastuksen, huomioimme myös taidot ja innostuksen.

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Yhteystietolomakkeen kautta saatuja asiakastietoja käytetään Honka Holding Oy:n rekrytointitarkoitukseen. Asiakastietoja käsittelee ainoastaan Honka Holding Oy:n henkilöstö, joka osallistuu rekrytointiprosessiin. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus asiakastietojen tallennukseen ilmoittamalla siitä sähköpostilla.

Tietosuojaseloste ›

    Parhaat reseptit suomalaisesta herkkusienestä

    Kaikki reseptit