Meille töihin

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Mykora Oy on suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Satakunnassa, Kiukaisissa. Olemme pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja ja tällä hetkellä suurin herkkusienien tuottaja Suomessa. Mykora tuottaa valkoisia ja ruskeita herkkusieniä sekä portobelloja. Työntekijöitä meillä on noin 75 henkilöä.

Arvomaailmamme perustuu puhtaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja siihen että kuluttaja voi aina luottaa tuotteeseen. Suurin osa raaka-aineista, kuten oljet ja pakkausmateriaalit tulevat kotimaisilta toimittajilta. Henkilökunta pitää huolen siitä, että kasvuolosuhteet ovat optimaaliset, viljely-ympäristö pysyy puhtaana ja pakattavat tuotteet päätyvät pakkauksiin turvallisesti.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään herkkusienien parissa, niin annathan kuulua itsestäsi. Yhdessä varmistamme kotimaisen ruoantuotannon.

 

Avoin hakemus

Olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä? Vaikka emme juuri tällä hetkellä ilmoittaisi vapaista työpaikoista, voit silti lähettää meille hakemuksesi. Täyttämällä yhteystietosi ja viestisi lomakkeeseen sekä liittämällä mukaan ansioluettelosi, huomioimme hakemuksesi heti sopivan paikan avautuessa.

Annamme töihin aina hyvän opastuksen, huomioimme myös taidot ja innostuksen.

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Yhteystietolomakkeen kautta saatuja asiakastietoja käytetään Honka Holding Oy:n rekrytointitarkoitukseen. Asiakastietoja käsittelee ainoastaan Honka Holding Oy:n henkilöstö, joka osallistuu rekrytointiprosessiin. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus asiakastietojen tallennukseen ilmoittamalla siitä sähköpostilla.

Tietosuojaseloste ›