Meille töihin

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Mykora Oy on suomalainen perheyritys, joka sijaitsee Satakunnassa, Kiukaisissa. Olemme pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja ja tällä hetkellä suurin herkkusienien tuottaja Suomessa. Mykora tuottaa valkoisia ja ruskeita herkkusieniä sekä portobelloja. Työntekijöitä meillä on noin 75 henkilöä.

Arvomaailmamme perustuu puhtaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja siihen että kuluttaja voi aina luottaa tuotteeseen. Suurin osa raaka-aineista, kuten oljet ja pakkausmateriaalit tulevat kotimaisilta toimittajilta. Henkilökunta pitää huolen siitä, että kasvuolosuhteet ovat optimaaliset, viljely-ympäristö pysyy puhtaana ja pakattavat tuotteet päätyvät pakkauksiin turvallisesti.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään herkkusienien parissa, niin annathan kuulua itsestäsi. Yhdessä varmistamme kotimaisen ruoantuotannon.


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Honka Holding Oy

Honka Holding Oy:n yrityksiin kuuluvat herkkusieniä tuottava Mykora Oy sekä kasvihuonesalaatteja -ja yrttejä tuottavat Honkatarhat Oy ja Kyröntarhat Oy. Omat tuotemerkkimme ovat Vihreä Keiju (salaatit ja yrtit) ja Champ (herkkusienet).

Myyntipäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesta myynnin hallinnasta ja sen aktiivisesta kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotantolaitoksiemme kanssa päivittäisen myyntityön, logistiikan ja kampanjoiden suunnittelun osalta. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaa ja kykyä työskennellä kovankin paineen alla. Persoonana olet sosiaalinen, omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Asiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpitäminen on tärkeä osa työtäsi, joten ripaus yrittäjämäistä asennetta, kyky ajatella luovasti ja taito tulkita asiakkaan tarpeita takaavat sinulle menestymisen tässä tehtävässä. Toivomme myös, että sinulla on näkemystä ja kykyä liiketoiminnan tavoitteiden laatimisesta ja niiden saavuttamisesta.

Tarjoamme vakituisen ja mielenkiintoisen työpaikan vakavaraisen ja perinteikkään perheyrityksen palveluksessa. Tukenasi on osaava tiimi konsernimme eri tuotantolaitoksista.

Ensisijaisesti etsimme myyntipäällikköä Satakunnan alueelta, jossa Honkatarhojen ja Mykoran toimipisteet sijaitsevat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 30.9.2023 mennessä osoitteeseen janne.mollberg@vihreakeiju.com ja kerro miksi juuri sinä olisit paras avoinna olevaan tehtävään.

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tj. Janne Mollberg 041 530 6720. Soittoajat ma 18.9. klo 13-14, ke 27.9. klo 13-14.

Avoin hakemus

Olisitko kiinnostunut työskentelemään meillä? Vaikka emme juuri tällä hetkellä ilmoittaisi vapaista työpaikoista, voit silti lähettää meille hakemuksesi. Täyttämällä yhteystietosi ja viestisi lomakkeeseen sekä liittämällä mukaan ansioluettelosi, huomioimme hakemuksesi heti sopivan paikan avautuessa.

Annamme töihin aina hyvän opastuksen, huomioimme myös taidot ja innostuksen.

Annathan kuulua itsestäsi! Varmistetaan yhdessä kotimainen ruoantuotanto.

Yhteystietolomakkeen kautta saatuja asiakastietoja käytetään Honka Holding Oy:n rekrytointitarkoitukseen. Asiakastietoja käsittelee ainoastaan Honka Holding Oy:n henkilöstö, joka osallistuu rekrytointiprosessiin. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus asiakastietojen tallennukseen ilmoittamalla siitä sähköpostilla.

Tietosuojaseloste ›