Tuotteet

Champ-sienien tuotevalikoimaan kuuluu valkoisia ja ruskeita herkkusieniä sekä Portobellosieniä.

Champ>Tuotteet

Herkkusieni

Herkkusienet ovat yksi Suomen suosituimmista ruokasienistä. Herkkusienten ihastuttava maku tekee niistä erinomaisen lisän monipuoliseen ruoanlaittoon ja ne sopivat mainiosti niin lihan, kalan kuin kasvisruokien makupariksi. Herkkusieniä kannattaa kokeilla rohkeasti erilaisissa ruokalajeissa, kuten salaateissa, keitoissa, kastikkeissa, wokeissa, pastoissa, risotoissa ja paistoksissa.

Herkkusienet ovat erittäin umamirikkaita. Umami on yksi viidestä perusmausta ja sen japaninkielinen nimi tarkoittaa "herkullista" tai "miellyttävää makua". Umami luo ruokaan syvyyttä, täyteläisyyttä ja liittyy usein suolaiseen, lihaiseen tai täyteläiseen makuun ruoassa.

piirakka

Herkkusieni on terveellinen vaihtoehto

Herkkusienet ovat terveellinen ja vähäkalorinen valinta. Ne ovat vähärasvaisia ja sisältävät runsaasti tärkeitä ravintoaineita, kuten proteiinia, kuituja, vitamiineja ja hivenaineita. Tämä tekee herkkusienistä ihanteellisen lisän jokaiseen ateriaan!

Alunperin Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta peräisin olevat herkkusienet ovat levinneet laajalle ja saavuttaneet suuren suosion myös Suomessa. Ne ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisessa ruokakulttuurissa ja niitä käytetään monipuolisesti eri ruokalajeissa.

Herkkusieni on helppokäyttöinen

Herkkusienet ovat edullisia ja valmistuvat nopeasti ilman suuria esivalmisteluja, mikä tekee niistä erinomaisen lisän monipuoliseen ruoanvalmistukseen. Helppo käsittely ja nopea valmistaminen tekevät herkkusienistä kätevän valinnan keittiössä. Herkkusienet sopivat hyvin erilaisten makujen ja mausteiden kanssa käytettäviksi. Vanhetessaan herkkusienen heltat aukeavat ja niiden väri tummuu, mutta sienet ovat tällöin maukkaimmillaan.

Herkkusieni-on-helppokayttoinen
Tuoreena-ympari-vuoden

Tuoreena ympäri vuoden

Champ-herkkusienet ovat puhdasta lähiruokaa ja niitä on saatavilla ympäri vuoden, mikä mahdollistaa niiden käytön eri sesonkeina.

Puhtaus, ekologisuus ja turvallisuus ovat näiden kotimaisten viljeltyjen herkkusienten valtteja. Herkkusienet kasvatetaan tarkoin valvotuissa ja hygieenisissä olosuhteissa ilman torjunta-aineita. Herkkusienet poimitaan käsin, huomioiden niiden herkän rakenteen. Sato kerätään päivittäin, lajitellaan eri kokoluokkiin ja pakataan valmiiksi myyntirasioihin jo heti kasvatushuoneissa.

Kotimaiset viljellyt herkkusienet ovat täyttä ruokaa jalasta hattuun. Ne ovat oivallinen valinta nopeaan ja vaivattomaan ruoanlaittoon. Löydät kaupoista tutulla Champ-tuotemerkillä valkoisia ja ruskeita herkkusieniä, sekä portobellosieniä.