Champ ja Venner

Peltiruoka

Suomalaisena ruoantuottajana Champ haluaa kantaa vastuuta terveellisen ruoan puolesta ja tukee vaikeassa tilanteessa olevia suomalaisia lapsiperheitä. Vennerin toiminta on konkreettista apua sitä tarvitseville. Venner -ruokakasseilla autetaan hädän hetkellä, mutta tehdään myös pysyvästi hyvää. Korona-ajan myötä ruokakassipalvelusta tuli tarpeellisempi kuin koskaan ja yhteystyö Vennerin kanssa on ollut toimiva ratkaisu avun perille saamiseksi.

Yhteistyö Vennerin kanssa tukee Champin arvoja, sillä meidän missio on tuoda inspiraatiota sekä hyvää fiilistä ruoanlaittoon. Champ herkkusieni on makujen mestari, jonka inspiroimana arkiruoastakin tulee entistä maistuvampaa ruokaa. Sellaista, joka tuottaa mielihyvää että mielenrauhaa. Yhdessä syöminen ja ruuan valmistaminen kuuluisi olla mahdollista meille kaikille, mutta kaikille se ei sitä kuitenkaan ole.

NÄIN VOIT AUTTAA

Voit ostaa Venner-ruokalaatikon tai sen osan vähävaraiselle perheelle toimitettavaksi. Voit myös tilata itsellesi tuotteita. Katso lisää osoitteesta www.venner.fi

Venner toimii pääosin pääkaupunkiseudulla ja Turussa, mutta tänä vuonna Vennerin ruokalaatikoita on toimitettu jo 12 paikkakunnalle – upein tuloksin. Venner tekee yhteistyötä mm. Hope ry:n, Ensi- ja turvakotien liiton sekä Itlan kanssa. Vennerin palvelussa kaikki voittavat ja syövät hyvin. Kun sinä autat meitä auttamaan, me puolestamme inspiroimme sinua reseptipalvelumme avulla.

KOKEMUKSIA AVUN SAANEILTA PERHEILTÄ

Jopa 80% niistä perheistä, ketkä eivät jo syöneet hyvin terveellisesti, kertoivat että ruokakassi on vaikuttanut ruokailutottumuksiin ja lisännyt muun muassa kasvisten määrää arjessa. Tämä on erittäin tärkeää, sillä ravitseva ruoka auttaa jaksamaan haastavassa elämäntilanteessa💛
Kyselyyn vastasi yli 800 perhettä, jotka ovat vastaanottaneet yhden tai kaksi Venner -ruokakassia. Suomessa jo ennen koronaa arvioitiin olevan jopa 120 000 köyhää lasta, ja terveyserot ovat Suomessa – hieman ehkä yllättäen – länsimaiden jyrkimpiä.