Kotimaiset Champ herkkusienet -vastuullinen valinta

Mykora sienimö

Champin tuotteet on kuratoitu kestävämmäksi valinnaksi Ostavastuullisesti.fi-sivustolle. Ostavastuullisesti.fi-sivuston tavoitteena on tuoda yhteen ne yritykset, joilla on valikoimassaan vastuullisesti tuotettuja tuotteita ja palveluita, sekä ihmiset, jotka haluavat elää ja kuluttaa kestävämmin.

Ostavastuullisesti.fi -sivusto tuo helpotusta arkisten valintojen ja ostopäätösten tekemiseen. Riippumattomat asiantuntijat ovat kuratoineet kaikki sivustolla nähtävät tuotteet ja palvelut, jotta sinun ei tarvitse olla itse asiantuntija. Vastuullisten tuotteiden ja palveluiden lisäksi löydät sivustolta vinkkejä kestävämpään elämäntapaan.

Tuotteet ja palvelut valitaan sivustolle riippumattomista asiantuntijoista kootun raadin eli Vastuullisuuspaneelin kuratoinnin perusteella. Ostavastuullisesti.fi -sivustolla käydessään kuluttaja voi luottaa siihen, että siellä esitellyt kestävämmät valinnat ovat aidosti vaikuttavia. Kuratoidessaan paneeli tarkastelee tuotteiden keskeisiä vastuullisuusominaisuuksia sekä sitä, edistävätkö ne kestävää elämäntapaa ja ovatko ne kestävämpiä vaihtoehtoja suhteessa saman kategorian verrokkituotteisiin. Kuratointi tehdään aina vuodeksi kerrallaan.

https://www.ostavastuullisesti.fi/

Champ ruoantuottajana

Champ kasvattaa vastuullisesti tuotettuja kotimaisia herkkusieniä, panostaen ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Viljelyssä otetaan huomioon kiertotalous, ympäristöystävällinen energiankäyttö ja tehokas viljelymuoto. Arvomaailma perustuu puhtaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin ja siihen että kuluttaja voi aina luottaa tuotteeseen. Toiminta on ulkopuolisesti auditoitu oman alan tuoteturvallisuus sertifikaatilla IP Sigill ympäristömerkinnällä ja Ruokatiedon Hyvää Suomesta -merkillä, joka kertoo suomalaisesta alkuperästä.

Puhtaus ja turvallisuus ovat kotimaisen sienten valtit. Herkkusienet kasvavat tarkasti valvotuissa ja hygieenisissä olosuhteissa. Herkkusienien kasvualusta tehdään itse, sillä laadukas alusta on kaiken perusta. Kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia, eikä kasvatuksessa käytetä mitään torjunta-aineita.