Täytetyt herkkusienet – pienet portobello-pizzat, jotka hurmaavat monipuolisuudellaan! Champ Portobello -sienet toimivat tässä reseptissä rapeana pohjana, jonka päälle rakentuu herkullinen täyte. Täydellinen valinta naposteltavaksi, alkupalaksi tai kevyeksi illalliseksi. Helppo valmistaa ja täytteitä voi muokata oman maun mukaan – nämä sienipizzat vievät kielen mennessään!
1. Kuumenna uuni 225°c asteeseen. (Voit valmistaa myös grillissä)
2. Poista portobelloista jalka ja paloittele ne pieneksi.
3. Kuutio tomaatti. Kuori ja viipaloi punasipuli.
4. Hienonna basilika ja murskaa fetajuusto murumaiseksi.
5. Sekoita lopuksi sienisilppu, tomaatit, sipuli, basilika, öljy, hunaja ja mausteet keskenään.
6. Asettele sienet uunivuokaan ja lusikoi täyte hattuihin.
7. Nosta uunin keskitasolle noin 20 minuutiksi.
Vinkki: Voit kokeilla reseptiin mausteeksi myös muita yrttejä, valkosipulia tai sitruunaa.