• Tai suodata kategorian mukaan

Herkkusienicurry

Lempeän mausteinen herkkusienicurry on juuri sellainen makujen ilotulitus, joka tuo hyvää mieltä ja kaupan päälle pääsee makumatkalle itämaisiin tunnelmiin.

Kello-ikoni 30 min
Annos-ikoni 4

Ainekset

4 annosta
400 g Champ herkkusieniä (valkoisia tai ruskeita)
2 rkl öljyä
1 makea sipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 mieto punainen chili
1 rkl garam masalaa
1 rkl currya
1 tl kurkumaa
1/2 tl kanelia
1 tl suolaa
1 tl ruokosokeria
400 g tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyrettä
200 ml kookosmaitoa
1/2 limetin mehu
1/2 dl cashewpähkinöitä
1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
Vihreäkeiju korianteria koristeeksi

Valmistusohjeet

30 min
  1. Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna chili. Mittaa kuivat mausteet valmiiksi.
  2. Kuumenna pata. LIsää öljy, sienet, sipulit ja chili. Sekoittele, kunnes herkkusienet saa väriä.
  3. Kaada kattilaan mausteet, tomaattimurska, tomaattipyre ja kookosmaito.
  4. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää pähkinät, limettimehu ja raastettu inkivääri.
  5. Nosta pata levyltä. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoile.

Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa

Reseptin tuotteet

Jos tykkäsit klikkaa sydäntä