• Tai suodata kategorian mukaan

Herkkusieni-juustosarvet

Ihanan täyteläiset herkkusieni-juustosarvet ovat mitä mainioimpia tarjottavia niin arjessa kuin juhlassakin. Ne sopivat aamiaiselle, välipalaksi, töihin evääksi, illanistujaisiin ja vaikkapa viikonlopun herkutteluun.

45 min
8

Ainekset

8 annosta
Täyte:
100 g Champ herkkusieniä
1 sipuli
1 tl voita
1/4 tl suolaa
1/4 tl pippurisekoitusta myllystä
2 rkl maustamatonta tuorejuustoa
Taikina:
60 g voita
200 g creme fraice
3 1/2 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 dl juustoraastetta
1 kananmuna voiteluun
1 rkl seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

45 min
  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Paloittele herkkusienet ja hienonna kuorittu sipuli. Paista sienet ja sipuli pannulla nokareessa voissa, kunnes sipuli pehmenee. Sekoita tuorejuusto ja jäähtynyt herkkusieni-sipuliseos keskenään.
  2. Sulata voi ja mittaa kuiva aineet kulhoon. Yhdistä lopuksi kaikki raaka-aineet keskenään, sekoittaen nopeasti ilman vaivaamista.
  3. Suojaa alusta leivinpaperilla, lisää pinnalle reilusti vehnäjauhoa. Kauli taikinasta ympyrä ja leikkaa se kahdeksaan osioon. Lisää täytettä taikinan leveimpään päähän ja rullaa sen jälkeen sarviksi.
  4. Nosta sarvet uunipellille. Voitele kananmunalla ja koristele seesaminsiemenillä. Paista uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia, kunnes sarvet saavat kauniin sävyn.Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä