• Tai suodata kategorian mukaan

Portobellopannari

Portobellopannari – helppoa, herkullista ja täynnä makua! Tämä resepti on syntynyt yhteistyössä mestarikokki Lauri Kaivoluodon kanssa, ja se nostaa perinteisen pannukakun uudelle tasolle Champ Portobello -sienten umamisävyillä. Lopputuloksena on rennon rustiikkinen ja elegantti kokonaisuus, joka hurmaa arjessa ja juhlassa. Piparjuurikerman raikas potku viimeistelee tämän vastustamattoman makuelämyksen.

45 min
4

Ainekset

4 annosta
1/2 Champ portobello (paista toinen puolikas erikseen pannarin päälle)
4 munaa
3 dl kuohukermaa
2 dl vehnäjauhoja
1 rkl öljyä
1 rkl suolaa
1 rkl timjamia
1 tl mustapippuri
Piparjuurikerma:
2 dl creme fraice
1 tl piparjuuri
1 tl suolaa

Valmistusohjeet

45 min
  1. Laita uunin kestävä astia, esim paistinpannu tai uunivuoka lämpeämään 220c uuniin
  2. Sekoita keskenään munat, kerma, mausteet, öljy ja jauhot
  3. Pilko puolet Portobellosta pieniksi kuutioiksi ja sekoita taikinan joukkoon
  4. Kaada taikina kuumaan, öljyttyyn uunivuokaan ja pidä uunissa 15-20min riippuen astian koosta.
  5. Valmista piparjuurikerma sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan siksi aikaa, kun pannari on uunissa
  6. Pilko loput Portobellosta isommiksi paloiksi ja paista pannulla rapeaksi
  7. Tarjoa Portobellopannari lämpimänä vihersalaatin ja piparjuurikerman kanssa

Reseptiyhteistyö Lauri Kaivoluoto x Champ

vimeo-video-thumbnail
Jos tykkäsit klikkaa sydäntä