Portobello -toast

Portobello -sieni sopii mainiosti paistettaviin ruokiin. Se sopii esipaistettuna toastin väliin antamaan leipään ruokaisuutta ja makua. Nopeasti valmistuvat portobellotoastit sopivat mainiosti illanistujaisiin pieniksi dippailtaviksi suupaloiksi.

Portobello -toast
4
30 minuuttia
1 rasia
Champ Portobelloa
8 siivua
paahtoleipää
1prk
punaista pestoa
100g
palvikinkkua
4 siivua
cheddarjuustoa
50g
majoneesia
50g
maustamatonta jogurttia
suolaa
mustapippuria myllystä

Viipaloi sienet ohuiksi siivuiksi. Voitele paahtoleivät pestolla. Täytä neljä leivistä kinkulla, cheddarjuustolla ja sienillä. Laita toinen leipä täytteiden päälle. Sekoita majoneesi ja jogurtti keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
Valmista leivät voileipägrillissä tai uunissa 200 asteessa. Toastit ovat valmiit, kun juusto alkaa sulaa ja leipä saa kauniin värin.

Tarjoa portobellotoastit jogurttimajoneesin kanssa.

Kokeile myös näitä