Herkkusienicurry

Lempeän mausteinen herkkusienicurry on juuri sellainen makujen ilotulitus, joka tuo hyvää mieltä ja kaupan päälle pääsee makumatkalle itämaisiin tunnelmiin.

Herkkusienicurry
4
30 min
400 g
Champ herkkusieniä (valkoisia tai ruskeita)
2 rkl
öljyä
1
makea sipuli
1
valkosipulin kynsi
1/2
mieto punainen chili
1 rkl
garam masalaa
1 rkl
currya
1 tl
kurkumaa
1/2 tl
kanelia
1 tl
suolaa
1 tl
ruokosokeria
400 g
tomaattimurskaa
2 rkl
tomaattipyrettä
200 ml
kookosmaitoa
1/2
limetin mehu
1/2 dl
cashewpähkinöitä
1 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna
Vihreäkeiju korianteria koristeeksi
  1. Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna chili. Mittaa kuivat mausteet valmiiksi.
  2. Kuumenna pata. LIsää öljy, sienet, sipulit ja chili. Sekoittele, kunnes herkkusienet saa väriä.
  3. Kaada kattilaan mausteet, tomaattimurska, tomaattipyre ja kookosmaito.
  4. Hauduta kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää pähkinät, limettimehu ja raastettu inkivääri.
  5. Nosta pata levyltä. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoile.

Tämä resepti on tehty yhteistyössä Peggyn pieni punainen keittiön kanssa

Kokeile myös näitä