Jauhelihakastike #champblend

Voit korvata osan lihasta Champin herkkusienillä tässä perinteisessä tomaattisessa jauhelihakastikkeessa. Tuoreilla yrteillä maustettu jauhelihakastike toimii erinomaisesti keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa.

Jauhelihakastike #champblend
4
1 h
200 g
Champ herkkusieniä
400 g
naudan jauhelihaa
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
öljyä
500 g
tomaattimurskaa
2 dl
lihalientä
2 tl
worcectershire-kastiketta
1 rkl
timjamia hienonnettuna
1 rkl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
lehtipersiljaa koristeluun

Ruskista jauheliha pilkottujen herkkusienten, hienonnetun sipulin ja hienonnetun valkosipulin kanssa öljyssä pannulla. Lisää joukkoon tomaattimurska sekä lihaliemi ja mausta worcestershire-kastikkeella, hienonnetuilla yrteillä, suolalla ja pippurilla. Keitä kastiketta kasaan. Viimeistele jauhelihakastike revityllä lehtipersiljalla.

#champblend = puolet vähemmän lihaa, saman verran lisää herkkusieniä ja tuplasti enemmän makua. Tässä Champin keinot vähentää lihan osuutta arkiruokailussa.


Kokeile myös näitä