Makaronilaatikko #champblend

Herkkusienet ja pekoni tuovat uutta ulottuvuutta perinteiseen makaronilaatikkoon. Tuoreet yrtit kruunaavat tämän arkipäivän klassikon.

Makaronilaatikko #champblend
4
1,5 h
200 g
Champ herkkusieniä
300 g
naudan jauhelihaa
100 g
pekonia
1
sipuli
1
valkosipuli
1 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
5 dl
makaronia
1 rkl
oreganoa hienonnettuna
1 rkl
lehtipersiljaa hienonnettuna
5 dl
kuohukermaa
2
kananmunaa

Ruskista pieneksi pilkotut herkkusienet jauhelihan, siivutetun pekonin ja pilkottujen sipuleiden kanssa öljyssä pannulla. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita hienonnetut yrtit kerman ja kananmunien kanssa kulhossa. Kaada sieni-jauhelihamassa, kypsät makaronit ja muna-kermaseos vuokaan ja sekoita. Paista makaronilaatikko 200-asteisen uunin alatasossa noin tunti.

#champblend = puolet vähemmän lihaa, saman verran lisää herkkusieniä ja tuplasti enemmän makua. Tässä Champin keinot vähentää lihan osuutta arkiruokailussa.


Kokeile myös näitä