Herkkusieni-bataattiröstit
Herkkusienirakkaus – Peggy Thomas
”Näin iltojen pimentyessä ja kohti loppuvuotta mentäessä on mukava kokoontua viettämään ystävien ja perheen kanssa yhteisiä iltoja. Illanistujaisten lisäksi myös monet ihanat juhlapyhät kolkuttelevat jo oven takana. Pienet ja maistuvat suolaiset suupalat ovat omiaan tähän kauteen, kuten nämä mehevät herkkusieni-bataattiröstit. Herkkusieni-bataattiröstit sopivat niin arjen kuin juhlien tarjottaviin. Arkena ne maistuvat ihan sellaisenaan ja juhlapöydässä niiden kanssa voi tarjota esimerkiksi ranskankermaa, ruohosipulisilppua ja paistettuja herkkusieniä. ” – Peggyn pieni punainen keittiö
Herkkusieni-baattiröstit
Herkkusieni-bataattiröstit valmistuvat helposti, kunhan malttaa paistaa röstit rauhassa keskilämmöllä kypsiksi. Champ portobello herkkusienet on helppo raastaa bataatin lailla. Kaunis tumma väri tuleekin itse sienestä.

1. Raasta herkkusienet. Raasta kuorittu bataatti ja purista siitä ylimääräinen neste pois.
2. Yhdistä herkkusieni-ja bataattiraaste sekä kananmuna. Lisää lopuksi muut raaka-aineet ja sekoita.
3. Muotoile seoksesta pihvejä. Kuumenna pannu keskilämmölle, lisää nokare voita ja paista pihvit molemmin puolin kypsiksi.
Arkisto
- Herkkusieni-bataattiröstit
- Herkkusieni-savulohipata
- Pienet herkkusienimunakkaat
- Grillatut herkkusienivartaat
- Herkkusieni-parsasalaatti uppomunilla
- Aasialainen herkkusienikeitto
- Pienet herkkusienipiirakat
- Herkkusienihilloke
- Herkkusienicurry
- Herkkusieni-juustosarvet
- Paholaisen herkkusienet
- Herkkusienipiirakka
- Kasvispaistos