Champ ruskea irto 2 kg

Ruskea herkkusieni on maku- ja tekstuuriominaisuuksiltaan yhtä upea kuin vaalea herkkusieni, mutta lisänä on vielä valloittavan kaunis pähkinänruskea väri. Ruskea herkkusieni tuo värillään ja maullaan vaihtelua esimerkiksi perinteisiin sienisalaatteihin tai munakkaaseen. Irtona myytävä herkkusieni on kooltaan isompaa kuin rasioihin pakatut.

Tuoreita herkkusieniä syödään sekä raakana että kypsennettynä. Ennen ruoaksi valmistamista herkkusienistä voi pyyhkäistä ylimääräiset mullat kevyesti harjaamalla pullasudilla tai pyyhkäisemällä talouspaperilla.

Helpot ja herkulliset reseptit! Lämpimät sienileivät ›
Ravintosisältö100g
Energia63 kJ/15 kcal
Rasva
josta tyydyttyneitä
0.2 g
g
Hiilihydraatit
josta sokereita
0.3 g
0.1 g
Proteiini2.1 g
Suola g

Ainesosat

Makuparit

Löydä uusia käyttövinkkejä makuparien avulla.

voi, ruskistettu voi | oliiviöljy, pähkinäöljyt | hanhenrasva | soijakastike | pähkinät ja siemenet – lähtökohtaisesti kaikki, mutta erityisesti cashewpähkinä ja manteli | timjami, valkosipuli, laakerinlehti, persilja, rakuuna, kirveli ja ruohosipuli | perunat | lakritsijuuri, kallioimarre | tofu | kesäkurpitsa | ruusukaali, savoijinkaali, lehtikaali, valkokaali | lanttu, nauris, palsternakka, juuriselleri | ankka, kalkkuna, kana | parmesaani, emmental juustot, vuohenmaitojuustot | etikat yleisesti | punaviini, valkoviini ja kuohuviinit sampanjoita myöten | kuohukerma, hapankerma | pippurit